Cele mai bune cursuri si seminarii
                                                 pentru firme si institutii !


Oferim servicii in activitati IT, inclusiv scolarizare personal, de peste 20 de ani. Forta noastra consta, in primul rand, in planificarea eficienta si riguroasa a cursurilor si in desfasurarea ireprosabila a acestora. Clientii nostri, firme si institutii,  apreciaza si accesul la o lista completa de cursuri pentru  Windows 10,  Office 2016/365 , Internet & E-mail si utilizarea calculatorului sau tabletei.

Din experienta noastra stim ca se prefera cursurile intensive, ce au calitatea de a reduce timpul consumat de personalul implicat prin participarea efectiva. Din aceasta cauza, lista de cursuri contine in special module de scurta durata,de 1-3 zile,cu un timp de pregatire de 3- 6 ore pe zi.                                      
       Cursurile organizate se desfasoara:

  - la sediul nostru, cu grupe formate numai din personalul dvs. (valabil in general pentru minim 5 cursanti); Oferim spatiu, echipamente si intreg timpul necesar pentru desfasurarea instruirii; perioada de desfasurare si agenda cursurilor se stabilesc de comun acord. Preturile sunt cele din brosura alaturata.

  - la sediul nostru, cu personalul dvs alaturi de alti cursanti (valabil in general pentru un numar redus de cursanti, uzual 1-4); In acest caz, personalul dvs. se alatura unor grupe deja existente la noi; perioada de desfasurare si agenda cursurilor sunt fixe, fiind de regula cele publicate pe site; se aplica preturile din lista cursurilor inclusa pe site.

- la sediul dvs, cu grupe formate numai din personalul dvs. (valabil in general pentru minim 5 cursanti) Spatiul, echipamentele si intreg timpul necesar pentru desfasurarea instruirii va apartin; perioada de desfasurare si agenda cursurilor se stabilesc de comun acord. Preturile sunt cele din brosura alaturata.

In momentul in care ati ales serviciile firmei noastre, indiferent de forma de organizare, beneficiati de urmatoarele facilitati:


- colaborati cu o echipa de incredere, cu solide cunostinte profesionale, gata sa se adapteze la cerintele dvs.
- are loc un transfer de cunostinte realizat intr-un mediu relaxat si prietenos
- se poate adresa la cursuri orice intrebare, suntem bucurosi sa raspundem
- se lucreaza  cu echipamente si programe intotdeauna la zi
- fiecare cursant are un calculator rezervat
- grupele sunt mici, cu un numar optim de cursanti (maxim 8)
- multa  practica
- se tine cont de problemele specifice ale beneficiarului


Actualizat la: 5 ian 2017

 
 
 
CURSURI DE  CALCULATOARE PENTRU FIRME SI INSTITUTII
Firma noastra organizeaza cursuri de calculatoare si informatica de peste 10 ani. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Sediul este central, grupele de pregatire sunt mici (de regula maxim 8 persoane)). Daca  cursurile sunt solicitate de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei.  In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata. Cursurile  se pot organiza fie dimineata fie dupa amiaza. La terminarea instruirii  toti cursantii primesc suportul de curs. Deasemenea, dupa sustinerea unui test final cursantii primesc un Certificat de absolvire.
Cursuri de calculatoare si informatica pentru firme si institutii
"INFORM-Centru de management si informatica SRL", 0723.561.112,  0749.989.436; office@scolarizare.ro
Pregatirea personalului unei societati comerciale, participarea lui la activitati de instruire, reprezinta atat pentru firma cat si pentru salariatii respectivi o investitie sigura, si o cale de crestere a profitului. Prin scolarizarea personalului creste  productivitatea individuala, se maximizeaza contributiile personale la traiectoria ascendenta a firmei. Cursurile de specialitate asigura punerea la zi a cunostintelor, permit infruntarea concurentei de pe pozitii cel putin egale.
Click pe imagine  pentru
descarcare brosura !