CURSURI VIDEO PRIVIND FUNCTIONAREA SI ASAMBLAREA UNUI CALCULATOR


1.Structura si functionarea principalelor componente ale unui calculatorModulul  de curs este sub forma unor  prezentari  Powerpoint, incluzand circa 160 de slide-uri cu sute de imagini si explicatii. Se recomanda parcurgerea lui inainte de a trece la faza de montaj.  Documentatia este in limba romana.

2. O prezentare video de circa 10 minute a componentelor utilizate in asamblarea calculatorului, inclusiv comentariu sonor in limba romana. Filmul este format WMV, se poate urmari usor cu Windows Media Player, inalta definitie inclusiv pe full screen.

3.Asamblarea calculatorului filmata live (circa 30 minute) inclusiv comentariu sonor in limba romana. 

4.Documentatie auxiliara legata strict de componentele principale utilizate in montajul nostru (placa de baza, processor, placa grafica, HDD).

5.Un manual cu indicatii de asamblare si depanare (in limba romana).
 
Ne adresam in primul rand entuziastilor, celor care poate fara o pregatire de specialitate la baza, indiferent de varsta, au ajuns sa cunoasca despre structura si functionarea unui calculator  mai mult decat prietenii, colegii sau cunoscutii lor.

Stim ca unul din lucrurile cele mai dificile la care a trebuit sa le faceti fata a fost intelegerea  functionarii componentelor calculatorului la nivel hardware. Si, de multe ori, trebuie sa raspundeti unor provocari diverse, inclusiv venind de la locul de munca.

Va oferim si alte  solutii, care nu se exclud ci se pot completa reciproc cu foarte bune rezultate

1. Pentru cei care pot participa la cursurile noastre: faceti un click pe
cursuri pentru avansati si vedeti ce va putem oferi.

2. Accesati  canalul nostru pe Youtube facand un click pe
cursuri de calculatoare pe Youtube.

3. Accesati contul nostru de Facebook unde puteti gasi si alte informatii utile facand un click pe
Cont Facebook

Mai aveti posibilitatea sa solicitati si sa obtineti un DVD cu un set de cursuri privind structura, functionarea si asamblarea unui calculator. Acest DVD se distribuie gratuit tuturor celor care au urmat cursul de specialitate la noi.

Mai jos, aveti continutul acestui DVD:
"INFORM-Centru de management si informatica", Bucuresti,  Tel:   0723.561.112 (Vodafone),  0749.989.436 (Orange); mail: office@scolarizare.ro